Kom in de meivakantie voetballen bij Willem II 

Kom in de meivakantie voetballen bij Willem II 

Voor enthousiaste jongens en meisjes is het mogelijk om in de meivakantie deel te nemen aan een van de Willem II Voetbalkampen of het Willem II Keeperskamp. De activiteiten worden georganiseerd voor kinderen in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar. 

Wat kunnen deelnemers verwachten? 
- Een Willem II Voetbalkamp of Keeperskamp-tenue (shirt, broek en sokken)
- Skill Games uit FIFA 21 op het veld 
- Gezonde tussendoortjes en drinken 
- Gekwalificeerde jeugdtrainers 
- Willem II Voetbalkampen-medaille

Willem II Voetbalkamp
Het voetbalkamp is van maandag 3 t/m woensdag 5 mei. Als deelnemer van het Willem II Voetbalkamp train je drie dagen in verschillende thema’s. Zo staan verschillende spel-, partij- en techniekvormen op het programma. In de meivakantie is het mogelijk om deel te nemen aan het Willem II Voetbalkamp bij VOAB in Goirle of bij de Willem II-amateurvereniging aan de Heikantlaan.  

Willem II Keeperskamp
Het keeperkamp is woensdag 5 t/m vrijdag 7 mei, speciaal voor keepers in de leeftijd 8 t/m 12 jaar. Tijdens dit kamp is het mogelijk de keepersvaardigheden verder te ontwikkelen. De editie voor keepers vindt eveneens plaats bij VOAB, gecombineerd met het reguliere Willem II Voetbalkamp. 

Inschrijven
Beide kampen zijn dagelijks van 8.30 tot 14.30 uur. Wil jij deelnemen aan één van de activiteiten in de meivakantie? Aanmelden is mogelijk via onderstaande knop.

-

Laatste nieuws