Kleding inzamelpunten bij Willem II
Fotografie door
Willem II Media

Willem II en hoofdsponsor AVEC hebben hun krachten gebundeld met de Vincentius Vereniging om actief armoede in Tilburg te bestrijden en het bewustzijn hiervan te verhogen onder de inwoners van de stad. Willem II neemt verschillende initiatieven om armoede aan te pakken en onder de aandacht te brengen. EÊn van deze initiatieven is het verstrekken van kleding inzamelpunten bij het Koning Willem II stadion.

De Vincentius Vereniging in Tilburg speelt een cruciale rol in de ondersteuning van mensen die elders geen hulp kunnen vinden. De vereniging staat klaar voor iedereen die te maken heeft met armoede, waarbij ze hulp bieden bij het overwinnen en voorkomen van dergelijke situaties. Ook Willem II draagt actief bij aan het bestrijden en onder de aandacht brengen van armoede in Tilburg. Samen met spelers en stafleden zet de club zich in voor inwoners van Tilburg die minderbedeeld zijn.

Inzamelingspunten
Sinds 1 december zijn er bij het Koning Willem II stadion twee inzamelingspunten geplaatst op de parkeerplaatsen. Deze punten, gelegen op P1 en P3, zijn bedoeld voor het inzamelen van oude kleding en schoenen (in zakken) die nog in goede staat verkeren. Bij de ingang van P1 vind je het inzamelpunt direct aan de rechterzijde. Het inzamelpunt op P3 is gesitueerd aan het begin van het parkeerterrein aan de Bernard Leenestraat. Tijdens thuiswedstrijden van de Tricolores kun je tot 17.00 uur je kleding doneren.

Steentje bijdragen
Wil je een steentje bijdragen? Breng dan jouw oude, maar nog bruikbare en schone kleding naar ÊÊn van de Willem II inzamelingspunten of direct naar de Vincentshop aan de Veemarktstraat 37 in Tilburg. 

Bericht delen