Kingo nodigt jouw vrienden en vriendinnetjes uit!

Kingo nodigt jouw vrienden en vriendinnetjes uit!

WII Kings-leden krijgen de kans om voordelig hun lidmaatschap met een jaar te verlengen en samen met hun vriendjes en vriendinnetjes deel te nemen aan alle toffe WII Kings-activiteiten! Hiermee kun je als WII Kings-lid een GRATIS kaartje verdienen voor een thuiswedstrijd van Willem II. 

Ook in 2019 gaan we weer hartstikke toffe activiteiten organiseren voor al onze WII Kings-leden. En wat is nou leuker dan samen met jouw vriendje of vriendinnetje naar alle activiteiten te gaan?!

Jouw vriendje of vriendinnetje kan voor maar 15 euro lid worden van de WII-Kings, waardoor je samen naar alle activiteiten kunnen! Om jou als WII Kings-lid te belonen, krijg jij een gratis kaartje voor een wedstrijd naar keuze (m.u.v. NAC, PSV en Ajax) wanneer jij een vriendje of vriendinnetje lid maakt. Ook kun je jouw eigen WII Kings-lidmaatschap voor slechts 15 euro voor een jaar verlengen.   

Het werkt het? 
Jouw vriendje of vriendinnetje kan zich via deze link registeren en lid maken van de WII-Kings. Bij het invullen van de actiecode <WIIKings2019> betaal je slechts 15 euro voor een WII Kings-lidmaatschap. Deze actiecode is geldig tot en met 1 maart 2019.

Gratis kaartje WII Kings Lid 
Als jouw vriendje of vriendinnetje zich heeft aangemeld voor de WII Kings, krijg jij van Kingo een gratis kaartje voor een wedstrijd naar keuze (m.u.v. NAC, Ajax en PSV). Mail de naam en geboortedatum van jouw vriendje of vriendinnetje én jouw voorkeurswedstrijd voor de tweede seizoenshelft naar wiikings@willem-ii.nl.

Als lid kun je met de actiecode ook jouw eigen WII Kings-lidmaatschap voor slechts 15 euro met één jaar verlengen. Gebruik daarvoor de actiecode <WIIKings2019>. Het is altijd mogelijk om je lidmaatschap te verlengen, ongeacht hoelang het nog loopt.

Heb je nog vragen over de actie? Mail dan naar wiikings@willem-ii.nl

Laatste nieuws