Kingo: Deel jouw succeswens met Willem II

Kingo: Deel jouw succeswens met Willem II

Aankomende zondag spelen de Tricolores in de Kuip hun belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Tijdens de finale van de TOTO KNVB Beker tegen Ajax kunnen de Tricolores alle steun gebruiken. We willen daarom onze jongste Willem II fans de kans geven om de spelers aan de bekeroverwinning te helpen. 

Hoe tof zou het zijn als iedereen bij Willem II kan zien hoe jij de spelers succes wenst? Maak een foto of video waarin jij de Tricolores succes wenst.
Je kunt de video online delen met ons door via Instagram, Facebook of Twitter de video of foto te uploaden en de hashtag #MetKingonaardeKuip te gebruiken. Ook kun je via ons Instagram account (@Kingo_willemii) taggen of een mailtje sturen naar wiikings@willem-ii.nl. Wie weet gaan de spelers van Willem II jouw filmpje zien en delen wij het (na toestemming van ouders) op onze eigen social media. Hoe gaaf is dat! 

Win een Bekerfinalepakket
Wanneer jij de video of foto naar ons hebt gestuurd, maak je kans op een bekerfinalepakket met het officiƫle finaleshirt en -sjaal.

#MetKingonaardeKuip
Stuur snel je succeswens op via Facebook, twitter en Instagram met de hashtag #MetKingonaardeKuip of mail naar wiikings@willem-ii.nl en help de Tricolores naar de bekerwinst! 

Bekijk hier de oproep van Kingo en Robbie en doe mee!

robbie en kingo

 

Laatste nieuws