Kinderbingo op woensdag 29 januari

Kinderbingo op woensdag 29 januari

Op woensdag 29 januari 2020 vanaf 15:15 uur vindt de jaarlijkse Willem II-Kinderbingo plaats. In de afgelopen jaren zijn er vele mooie prijzen verdeeld en ook dit jaar doen we er weer alles aan om de prijzenpot goed gevuld te krijgen. De bingomiddag wordt georganiseerd voor leden van de Supportersclub Willem II en WII Kings van 6 t/m 12 jaar. Wees er snel bij, want vol is vol! Deelname aan de bingo is gratis. 

Wil jij meedoen? Aanmelden kan tot en met donderdag 23 januari 2020. Vermeld in de mail de naam en leeftijd van de kinderen die mee willen spelen en zet er ook bij of je lid bent van de Supportersclub Willem II óf van de WII Kings óf van allebei!  

De bingo wordt gespeeld in het Restaurant op de tweede verdieping van het Koning Willem II stadion dat deze dag vanaf 14:45 uur voor jullie geopend is. Het is de bedoeling dat er per deelnemend kind maximaal 1 ouder mee komt. Los van enkele versnaperingen die zullen worden uitgedeeld, moeten consumpties worden afgerekend.

De bingo start om 15:15 uur en zal tot ongeveer 17:00 uur duren, zodat je zeker op tijd thuis bent om weer lekker aan je eigen tafel te gaan eten.
 
Kingo hoopt jullie allemaal de 29e januari a.s. te zien!

Kingo

Willem II

Laatste nieuws