Kaartverkoopinfo Willem II - NAC Breda

Kaartverkoopinfo Willem II - NAC Breda

Op zondag 20 januari hervat Willem II de competitie. En wat is nou mooier dan 2019 in eigen huis te beginnen met dé derby tegen NAC Breda?!

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Kaarten zijn ten opzichte van de meeste overige thuiswedstrijden dit keer alléén in de voorverkoop verkrijgbaar. De stadionreceptie en stadionkassa’s blijven op de wedstrijddag gesloten. Op deze dag is het wél mogelijk online kaarten te kopen.

Kaartverkoop
Alleen geregistreerde supporters kunnen per account maximaal twee toegangskaarten voor deze wedstrijd bestellen. Als je een SeizoenClubCard hebt of als je al eerder een losse toegangskaart aangeschaft hebt, sta je in ons systeem en ben je dus geregistreerd. Nog niet geregistreerd? Registreren gebeurt automatisch na het aanmaken van een account op www.besteljekaartje.nl of bij de receptie in het Koning Willem II stadion.

De vakken A / B / C (KingSide) / E / F / G / H / J / K / L / M / N / O en P zijn reeds uitverkocht. Er zijn alleen nog kaarten beschikbaar op Ere Noord en Ere Zuid! Willem II – NAC Breda begint zondag 20 januari om 12.15 uur. 

Plaatsen met beperkt zicht - €15
De onderste 3 rijen van vak LS zijn nu ook in de verkoop. Op deze plekken is het zicht beperkt. De kaarten zijn daarom te koop voor slechts €15. 

Bestel nu

Halve SeizoenClubCard
Ben je naast Willem II –NAC Breda van plan om in de tweede seizoenshelft meerdere thuiswedstrijden te bezoeken? Overweeg dan een halve SeizoenClubCard. Deze heb je er namelijk al na vijf wedstrijden uit. Zie het voorbeeld hieronder. Meer info? Klik hier.

Rekenvoorbeeld (Vak L)
- 5 losse kaarten voor NAC / Ajax / PSV / + 2 andere thuiswedstrijden = € 120. 
- 1 halve SeizoenClubCard voor NAC / Ajax / PSV / + alle overige 6 thuiswedstrijden = € 111.
 

Laatste nieuws