Kaartverkoop Willem II - Vitesse

Zondag 25 november vindt de volgende thuiswedstrijd plaats in het Koning Willem II stadion. Ditmaal komt Vitesse op bezoek. De aftrap tegen de Arnhemmers is om 14.30 uur. 

Kaartverkoop
Kaarten zijn gemakkelijk online te bestellen via www.besteljekaartje.nl tot zondag 25 november 14.30 uur. Uiteraard kan je ook kaarten aanschaffen bij de receptie in het Koning Willem II stadion, deze verkoop loopt tot en met vrijdag 23 november (elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur). Op de wedstrijddag zijn tickets vanaf 13.00 uur verkrijgbaar bij het kassagebouw, de receptie blijft deze dag gesloten. Naast kaarten voor de wedstrijd tegen Vitesse zijn zondag bij het kassagebouw ook kaarten voor de bekerwedstrijd tegen AFC te koop.  

Geen limiet
Voor de wedstrijd tegen Vitesse kunnen geregistreerde Willem II supporters ongelimiteerd kaarten bestellen. Als je een SeizoenClubCard hebt of als je al eerder een los kaartje aangeschaft hebt, sta je al in ons systeem en ben je dus geregistreerd. Nog niet geregistreerd? Geen probleem! Registreren gebeurt automatisch na het aanmaken van een account op www.besteljekaartje.nl of bij de receptie in het Koning Willem II stadion.

Speciale kindertarieven
Wist je dat er voor kinderen t/m 12 jaar voor elke wedstrijd kindertarieven gelden? Het kidsvak (vak K) wordt elke wedstrijd druk bezocht en uiteraard hanteren we ook op andere vakken vaste lage prijzen voor kinderen, zo zit je vanaf €10,50 al achter de goal!

Vorig seizoen speelden de Tricolores met 2-2 gelijk. Bekijk hieronder de samenvatting van de editie van afgelopen mei:

 

Laatste nieuws