Kaartverkoop Willem II - SV Spakenburg

Kaartverkoop Willem II - SV Spakenburg

De thuiswedstrijd tegen SV Spakenburg in de tweede ronde van het TOTO KNVB-bekertoernooi wordt gespeeld op woensdag 31 oktober. De aftrap in het Koning Willem II stadion is die avond om 19.45 uur.

Omdat SV Spakenburg verwacht met zo’n 1000 tot 1500 supporters naar Tilburg af te reizen, stelt Willem II de vakken L, M en N (korte zijde) beschikbaar aan de Spakenburg-supporters. De vakken K en O blijven op 31 oktober leeg.

Lage tarieven
Voor de bekerwedstrijd tegen de tweede divisionist hanteert Willem II lage prijzen voor alle vakken. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 2,50 en iedereen van 13 jaar of ouder € 5,00. Voor deze wedstrijd geldt een vrije verkoop en is er géén voorrangsperiode voor SeizoenClubCard-houders. SeizoenClubCard-houders die normaliter in de vakken K, L, M, N, of O zitten en de bekerwedstrijd willen bezoeken, worden vriendelijk verzocht een kaart voor een ander vak aan te schaffen. 

Minder validen
Aan minder valide supporters en begeleiders die gebruik maken van de overkapping op de korte zijde, is door Willem II een alternatieve plek op de hoofdtribune aangeboden.  

Uitvak beschikbaar
Inmiddels is ook Vak D (uitvak) beschikbaar gesteld voor Willem II-supporters. 

Tickets bestellen kan online of bij onze stadionreceptie. Daarnaast kun je ook kaarten kopen in het kassagebouw voor aanvang van de wedstrijd Willem II - FC Utrecht zondag 28 oktober om 14.30 uur. Het kassagebouw opent dan om 13.00 uur. 

WIllem II
 

Laatste nieuws