Kaartverkoop Willem II - sc Heerenveen

Kaartverkoop Willem II - sc Heerenveen

Zaterdag 8 december vindt de volgende thuiswedstrijd plaats in het Koning Willem II stadion. Ditmaal komt sc Heerenveen op bezoek. De aftrap tegen de Friezen is om 18.30 uur. 

Kaartverkoop
Kaarten zijn gemakkelijk online te bestellen via www.besteljekaartje.nl tot zaterdag 8 december 18.30 uur. Uiteraard kan je ook kaarten aanschaffen bij de receptie in het Koning Willem II stadion, deze verkoop loopt tot en met vrijdag 7 december (elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur). Op de wedstrijddag zijn tickets vanaf 17.00 uur verkrijgbaar bij het kassagebouw, de receptie is van 13.00 tot 15.00 uur geopend. Naast kaarten voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen zijn bij het kassagebouw dan ook kaarten voor de bekerwedstrijd tegen AFC te koop.  

Geen limiet
Voor de wedstrijd tegen de Friezen kunnen geregistreerde Willem II supporters ongelimiteerd kaarten bestellen. Als je een SeizoenClubCard hebt of als je al eerder een los kaartje aangeschaft hebt, sta je al in ons systeem en ben je dus geregistreerd. Nog niet geregistreerd? Geen probleem! Registreren gebeurt automatisch na het aanmaken van een account op www.besteljekaartje.nl of bij de receptie in het Koning Willem II stadion.

Speciale kindertarieven
Wist je dat er voor kinderen t/m 12 jaar voor elke wedstrijd kindertarieven gelden? Het kidsvak (vak K) wordt elke wedstrijd druk bezocht en uiteraard hanteren we ook op andere vakken vaste lage prijzen voor kinderen, zo zit je vanaf €10,50 al achter de goal!

Vorig seizoen verloren de Tricolores met 1-2. Bekijk hieronder de samenvatting waar het toen mis ging:

 

Laatste nieuws