Kaartverkoop Willem II - AZ Alkmaar

Kaartverkoop Willem II - AZ Alkmaar

Zondag 24 februari nemen we het op tegen AZ Alkmaar voor de competitie. Er wordt om 16.45 uur afgetrapt in het Koning Willem II stadion.

Kaarten voor Willem II – AZ Alkmaar zijn t/m 24 februari 16.45 uur te bestellen. Kaartjes kopen kan ook bij de receptie, iedere werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Op de wedstrijddag is de receptie geopend van 11.00 uur t/m 13.30 uur en de kassa’s van 15.15 uur t/m 16.45 uur, het kopen van kaarten voor de beker is dan ook mogelijk! Online bestel je gemakkelijk kaarten via besteljekaartje.nl.

Vrije verkoop op basis van registratie.
Voor de wedstrijd tegen AZ Alkmaar geldt een vrije verkoop. Alle geregistreerde supporters kunnen zonder limiet kaarten kopen. Registreren gebeurt automatisch na het aanmaken van een account op www.besteljekaartje.nl of bij de receptie van het Koning Willem II stadion. 

Speciale kindertarieven.
Wist je dat kinderen t/m 12 jaar elke wedstrijd kaarten kunnen kopen tegen een kindertarief? De vakken waar deze tarieven voor gelden zijn hier te vinden. 

WII Kings leden.
Voor leden van de WII Kings geldt een gereduceerd tarief. Per lid kunnen er 4 kaarten worden gekocht voor maar €5,00 per kaartje. Voor meer informatie klik hier.

 

Laatste nieuws