Joris Sport pupil van de week

Joris Sport pupil van de week

Voor aanvang van Willem II – Excelsior start Willem II met de ‘Joris Sport Pupil van de Week’.

Voor iedere thuiswedstrijd worden elf kinderen uitgenodigd om aan de hand van één van de Willem II-spelers het veld op te lopen. Voor veel kinderen is dit een mooi moment om nooit te vergeten. Deze line-up wordt grotendeels gevormd door leden van de WII Kings: de fanclub voor Willem II-supporters tot en met 12 jaar. 

Vanaf de thuiswedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Excelsior zal daar ook telkens een Joris Sport Pupil van de Week meelopen. Naast dé voetbalspecialist van Nederland is Joris Sport ook kledingleverancier voor veel sportverenigingen. Op deze manier wil Joris Sport verschillende sportclubs bedanken voor de samenwerking. Niet alleen de pupil wordt in het zonnetje gezet, maar zijn/haar gehele team wordt uitgenodigd om de wedstrijd bij te wonen. De Joris Sport Pupil van de Week van komende zaterdag is Daan Santegoeds spelend voor de Goirlese voetbalclub GSBW. 

De officiële Willem II fanshop is sinds kort ook geïntegreerd in de vestigingen van Joris Sport. Meer informatie over de openingstijden vindt u hier.

Laatste nieuws