JORIS MATHIJSEN VAN MANAGER NAAR TECHNISCH DIRECTEUR

JORIS MATHIJSEN VAN MANAGER NAAR TECHNISCH DIRECTEUR

Technisch manager Joris Mathijsen is door de clubleiding benoemd tot technisch directeur. Nadat Mathijsen een punt achter zijn voetbalcarrière had gezet, trad hij op 1 juli 2016 in de functie van technisch manager terug in de voetballerij.

VERANTWOORDELIJKHEDEN UITBREIDEN
Algemeen directeur Berry van Gool: ‘We zijn erg tevreden over het werk dat Joris sinds zijn komst verricht heeft. Hij heeft zijn meerwaarde voor de club het afgelopen seizoen bewezen. Door hem tot technisch directeur te benoemen spreken wij ons vertrouwen in Joris uit. Het is dan ook een logische stap dat we zijn verantwoordelijkheden uitbreiden en daarmee de club verder versterken’. 

VOETBALTECHNISCHE BELEID
Mathijsen is verantwoordelijk voor het voetbaltechnische beleid van de club. Hieronder valt de spelersselectie, technische staf, medische staf, jeugdopleiding en scouting. Daarnaast zal hij samen met algemeen directeur Berry van Gool de club vertegenwoordigen.

JUISTE STAP
Mathijsen: ‘Het is een juiste stap gebleken om terug te keren naar Willem II. Ik waardeer het vertrouwen van de Raad van Commissarissen en directie van de club.’

Laatste nieuws