Jong Willem II treft bij competitiestart Jong PEC Zwolle

Jong Willem II treft bij competitiestart Jong PEC Zwolle

Voor Jong Willem II gaat het maandag echt beginnen. Na een intensievevoorbereiding kunnen de Tricolores van trainer Edwin Linssen laten zien klaar te zijn voor het seizoen 2016-2017. Tegenstander op sportcomplex Spoordijk is PEC Zwolle. Aanvang van de wedstrijd is zoals gebruikelijk 18.30 uur.

'We gaan ervoor'
Trainer Edwin Linssen en zijn team willen niet alleen een goede start maken, maar willen ook vol overtuiging streven naar een plekje in de top van de ranglijst. Eindigen op plek 1 of 2 betekent promotie naar een nog sterkere competitie. Voor de ontwikkeling van de jonge talenten een goede zaak. Hoewel het laatste oefenduel tegen Jong Sparta Rotterdam met ruime cijfers werd verloren, overheerst bij de Tricolores toch het positieve gevoel. En niet zonder reden. In diverse oefenduels tegen sterke tegenstanders presteerde Jong Willem II uitstekend. Ook in de verloren wedstrijd tegen Sparta was het team de eerste 35 minuten prima op dreef. Met een verzorgde opbouw lieten de Tricolores zien niet onder te hoeven doen voor welke tegenstander dan ook.

Edwin Linssen: ‘Als we in staat zijn als team te spelen, zijn positieve resultaten zeker mogelijk. We hebben voldoende kwaliteit in huis om het iedere tegenstander lastig te maken. PEC Zwolle is een moeilijke tegenstander en we zullen dan ook top moeten zijn. We gaan ervoor!’

Spoordijk
Het gemeentelijk sportcomplex Spoordijk is dit seizoen de nieuwe thuisbasis voor Jong Willem II en alle Willem II jeugdteams. In de afgelopen periode is de gemeente intensief bezig geweest het 'Longa-terrein' te renoveren. Hoewel nog niet alles is gerealiseerd, nodigt het sportcomplex uit tot sportieve prestaties van de Tricolores elftallen.

Kennismaken met het nieuwe onderkomen en met het talententeam van Edwin Linssen? Maandag 15 augustus, 18.30 uur: Jong Willem II - Jong PEC Zwolle. Sportcomplex Spoordijk. De toegang is gratis.

Laatste nieuws