Interlandweekend / Debuut voor James McGarry

Afgelopen dagen kwamen meerdere Willem II-spelers in actie voor de nationale elftallen. Ché Nunnely kwam vrijdag in actie met Nederland O20 tegen Tsjechië O20. Pavlidis stond vrijdagavond in de basis tijdens het EK-kwalificatieduel tegen Armenië. Dit weekend kwamen Michael Woud, James McGarry en Mike Trésor Ndayishimiye ook in actie.

Nunnely speelt
Nunnely begon afgelopen vrijdag in de basis tegen Tsjechië O20, de wedstrijd werd gespeeld bij sportpark Vondersweijde in Oldenzaal. Ché speelde de gehele wedstrijd, die uiteindelijk teleurstellend met 4-1 werd verloren. Dinsdag kan Oranje O20 zich revancheren tijdens een vriendschappelijke uitwedstrijd tegen Frankrijk O20.

Pavlidis maakt minuten
Vrijdag stond Pavlidis in de basis bij het EK-kwalificatieduel in en tegen Armenië. In de 34e minuut kwam Griekenland op voorsprong door een doelpunt van Dimitris Limnios. In de 74e minuut wisselde Bondscoach John van 't Schip onze spits. Verder werd er niet meer gescoord, waardoor Griekenland de wedstrijd won. Vanavond (maandag) speelt Griekenland haar laatste EK-kwalificatiewedstrijd, tegen het al geplaatste Finland.

McGarry debuteert voor Nieuw Zeeland
Zondagmiddag speelde Nieuw Zeeland een vriendschappelijke wedstrijd tegen Litouwen. Beide Willem II'ers begonnen in de basis, waardoor James McGarry zijn officieuze maakte voor het eerste elftal van Nieuw Zeeland. Doelman Woud werd tijdens de wedstrijd één keer gepasseerd, de wedstrijd eindigde in een 1-0 overwinning voor Litouwen.

Invalbeurt voor Ndayishimiye
Gisteren (zondag) werd de EK-kwalificatiewedstrijd Duitsland O21 - België O21 gespeeld in het stadion van SC Freiburg. Het stond al 1-3 toen Mike Trésor Ndayishimiye in de 80e minuut binnen de lijnen kwam. Één minuut later kwam Duitsland op 2-3 door een eigen doelpunt van verdediger Zinho Vanheusden, hierna werd niet meer gescoord.