Intelligent Security maatschappelijk partner

Intelligent Security maatschappelijk partner

Het van oorsprong Tilburgse beveiligingsbedrijf Intelligent Security is maatschappelijk partner van Willem II Betrokken. Het bedrijf is al sinds 2006 beveiligingspartner en sponsor van de club en intensiveert de samenwerking door voortaan ook maatschappelijk nog meer betrokken te zijn. 

Intelligent Security is een organisatie gespecialiseerd in alles wat mensen, omgevingen en samenkomsten beveiligt waarbij meer dan 200 beveiligingsprofessionals in dienst zijn. 

Intelligent Security heeft haar roots in Tilburg en ook het hoofdkantoor is er nog steeds gevestigd. Boris van der Horst, operationeel directeur Intelligent Security: ‘Sinds 2006 zijn we de beveiligingspartner en tevens sponsor van Willem II. Met de groei van ons bedrijf en de grote diversiteit aan opdrachtgevers waaronder evenementenorganisatoren, veiligheidsregio’s en GGD-en voelt het voor ons als een logische stap dat we meer doen voor de wereld en mensen om ons heen. We zijn ons ervan bewust dat onze maatschappelijke rol verder gaat dan ‘alleen’ ons werk heel goed doen. Daarom zetten we ons in voor verschillende doelen en verenigingen die ons aan het hart liggen. Ook dragen we waar mogelijk bij aan een betere leefomgeving en het welzijn van de mens. Maatschappelijk verantwoord ondernemen én inkopen zit dan ook diep in onze organisatie verankerd. Willem II Betrokken past perfect in deze visie en we zijn dan ook trots dat we als maatschappelijk partner vanaf 2023 betrokken zijn bij alle mooie initiatieven van deze stichting.’ 

wdwdw
V.l.n.r.: Boris van der Horst, Tomas Oudejans (secretaris Willem II Betrokken), Guus Stevering (operationeel manager Intelligent Security), Suzanne Albregts.

Met Intelligent Security bindt Willem II Betrokken een mooie, Tilburgse partij als maatschappelijk partner aan de club. Dat maakt Suzanne Albregts (coördinator Willem II Betrokken) trots: ‘Het is hartstikke mooi dat we 2023 met dit splinternieuwe partnerschap beginnen. Onze projecten en activiteiten voeren we graag duurzaam en dus voor meerdere jaren uit. Het feit dat Intelligent Security zich voor drie jaar als maatschappelijk partner aan onze stichting verbindt sluit hier heel mooi bij aan en geeft ons de mogelijkheid verder te bouwen aan onze projecten en activiteiten.’ 

Toin Damen

Laatste nieuws