Informatie Willem II - FC Groningen

Informatie Willem II - FC Groningen

Willem II - FC Groningen is zaterdag 18 september de derde thuiswedstrijd van dit seizoen. Om 18.45 uur wordt die avond afgetrapt in het Koning Willem II stadion. Rondom deze wedstrijd zijn dezelfde richtlijnen van kracht zoals bij de thuisduels tegen Feyenoord en PEC Zwolle.

Dat betekent dat seizoenkaarthouders en losse ticketshouders gevaccineerd moeten zijn, negatief getest zijn of een herstelbewijs moeten hebben om toegang te krijgen. Ook moet een geldige QR-code in de CoronaCheck-app getoond kunnen worden. Meer informatie daarover vind je via TestenVoorToegang.nl. Iedere seizoenkaarthouder is welkom en kan op de eigen plek plaatsnemen. Er is geen aanvullend toegangsbewijs nodig. 

Losse tickets
Voor deze wedstrijd is een beperkt aantal losse tickets verkrijgbaar. Per geregistreerd account kan via de ticketshop en stadionreceptie maximaal vier kaarten besteld worden. Op de wedstrijddag is geen kassaverkoop mogelijk. Deze verkoop start woensdag 8 september om 15.00 uur via de ticketshop

Bezoekersinformatie
Houd bij jouw bezoek aan het stadion rekening met het volgende:
♦ het stadion is vanaf anderhalf uur voor aanvang open. Vanwege de toegangscontrole moet rekening gehouden worden met langere wachttijden. Kom daarom op tijd naar het stadion. Eerst wordt je QR-code gescand, daarna jouw toegangsbewijs. Zorg ervoor dat je deze documenten gereed hebt. Dat versnelt de doorstroom. 
♦ zorg dat je een negatief testbewijs of vaccinatiebewijs via de CoronaCheck-app kunt tonen. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder corona-toegangsbewijs binnen. 
♦ neem een geldig legitimatiebewijs mee.
♦ voor toegang heb je ook jouw seizoenkaart of los ticket nodig.
♦ op de tribunes vervalt de anderhalve meter-regel.
♦ we verzoeken iedereen vriendelijk om de wedstrijd zittend te kijken.
♦ de horecapunten op de stadionring zijn geopend. Dat geldt ook voor de buitenbar bij D’n Beitel. De binnenbar is gesloten en muziek is helaas niet toegestaan. Na de wedstrijd blijven de horecapunten op de ring langer open dan gebruikelijk.

Geert van Erven

Laatste nieuws