Informatie ticketing Willem II - VVV Venlo

Informatie ticketing Willem II - VVV Venlo

Willem II speelt op vrijdag 14 augustus (18.45 uur) de vriendschappelijke wedstrijd tegen VVV Venlo. Seizoenkaarthouders kunnen deze wedstrijd gratis bezoeken. Om rekening te houden met het KNVB-protocol voor een veilige opstart van het betaald voetbal, kunnen helaas niet al onze seizoenkaarthouders tegelijk bij vriendschappelijke thuiswedstrijden aanwezig zijn.

Doordat de capaciteit van ons stadion verkleint, wordt er gewerkt met inschrijvingen en waar nodig loting. Gezinsleden uit hetzelfde huishouden en jeugd t/m 17 jaar kunnen in specifieke vakken plaatsnemen. 

Aanmelden en loting
Seizoenkaarthouders die naar een Willem II - VVV Venlo willen, kunnen zich per wedstrijd aanmelden. Indien het aantal aanmeldingen de maximale capaciteit overstijgt, wordt op basis van loting bepaald welke seizoenkaarthouders toegelaten worden. Zowel ingelote als niet-ingelote seizoenkaarthouders krijgen per e-mail bericht. 

De inschrijving voor de loting is inmiddels gesloten. Omdat er nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn, hoeft er voor deze wedstrijd geen loting plaats te vinden. Als gevolg hiervan is het vanaf nu mogelijk voor alle seizoenkaarthouders om een stoel in het stadion te reserveren, ongeacht of je je wel of niet voor de loting hebt ingeschreven.
Indien de capaciteit het toelaat, zal het vanaf woensdag 11 augustus 12.00 uur ook mogelijk zijn voor niet-seizoenkaarthouders om een stoel te reserveren voor de wedstrijd.

Check je e-mailadres
We adviseren we je om ons e-mailadres (Willem-II@communicatoremail.com) toe te voegen aan je adresboek én aan de lijst met veilige afzenders. 

E-ticket vereist
Omdat seizoenkaarthouders hun fysieke seizoenkaart eind augustus krijgen, ontvangen zij als toegangsbewijs voor de vriendschappelijke wedstrijden een e-ticket. Seizoenkaarthouders op EreNoord en/of EreZuid hebben de mogelijkheid om voor iedere vriendschappelijke wedstrijd een stoel te reserveren op EreNoord. Deze seizoenkaarthouders kunnen direct en zonder een eventuele loting af te wachten een stoel kiezen
 

Geert van Erven

Laatste nieuws