Informatie kaartverkoop Vitesse - Willem II

Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren op woensdag 13 december een busreis naar de wedstrijd Vitesse– Willem II.

Buscombi Vitesse - Willem II
De bussen vertrekken om 16.30 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting het GelreDome, waar om 18.30 uur de aftrap is.

Prijzen buskaarten Vitesse - Willem II

  Vrienden Niet-vrienden Meer info
Stichting Kingzine €20,00 €30,00 Website
  Leden Niet-leden Meer info
Supportersclub Willem II* €20,00 €30,00

WebsiteAutocombi Vitesse – Willem II
Kaarten voor de autocombi kosten €10,00 per stuk. Deze kaarten kunnen bij Willem II (receptie of per e-mail) besteld worden vanaf 13 november. Bestel je jouw kaart bij de receptie? Zorg er dan voor dat je de namen en geboortedata van jou en je eventuele medesupporters bij de hand hebt. Ook kun je autocombikaarten bestellen door een e-mail te sturen naar ticketing@willem-ii.nl. Vermeld in jouw e-mail de hoeveelheid te bestellen kaarten, namen en klantnummers of geboortedata van jou en eventueel meereizende supporters.

Voor deze wedstrijd geldt een 1 op 3 regeling. Dit betekent dat in iedere auto minimaal drie supporters moeten zitten. Bij onvoldoende animo zal er vanaf 27 november een 1 op 2 regeling gelden.

Omruilen en verkoop Vitesse– Willem II
De verkoop van de kaarten loopt online tot 12 december 09.00 uur en aan de receptie tot 12 december 12.30 uur. Er zijn 1.000 kaarten beschikbaar, en 70 parkeerkaarten. Het ruilen van het omwisselbiljet voor een toegangskaart kan vanaf 17.30 uur bij het uitvak.
 

Delen mag

Laatste nieuws