Informatie kaartverkoop TOTO KNVB bekerfinale

Informatie kaartverkoop TOTO KNVB bekerfinale

Alle Willem II-kaarten voor de bekerfinale zijn...UITVERKOCHT! Dit betekent dat we met 18.400 supporters en sponsoren de Tricolores gaan steunen in de Kuip. Meer info

Maandag 8 april start om 17.00 uur de kaartverkoop voor de TOTO KNVB bekerfinale, die op zondag 5 mei om 18.00 uur in de Rotterdamse Kuip gespeeld wordt tegen Ajax. We staan voor de vierde keer in de clubhistorie in de bekerfinale en willen er uiteraard met zoveel mogelijk Willem II'ers een fantastische dag van maken!


De organisatie van deze dag kost veel tijd en moeite. Om het voor iedereen zo eerlijk en gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we voor onderstaande verkoopprocedure gekozen. Hieronder vind je alle informatie, zoals de prijzen, verkoopfasen en beschikbare stadionvakken. Lees de procedure goed door.

Prijzen
Het is mogelijk om per buscombi en autocombi te reizen. Het is dus niet mogelijk om op eigen vervoer af te reizen naar het stadion. Kaarten voor de buscombi kosten € 47,00 per stuk. In dit bedrag zijn de toegangskaart en vervoerskosten opgenomen. Een autocombikaart kost € 38,50 per persoon. Per auto móet een parkeerkaart (à € 12,50) besteld worden. 

Voor supporters jonger dan 13 jaar of 65 jaar en ouder geldt géén korting. De prijzen zijn na berekening met de KNVB en busmaatschappijen tot stand gekomen. De prijzen zijn voor iedereen gelijk. 

Online verkoop
De verkoop geschiedt enkel online. Direct bestellen kan hier. Voor aanvang van de kaartverkoop publiceren wij hier nog een kort en krachtig stappenplan dat je hanteren kunt tijdens het bestelproces.

Supporters die hulp willen bij het online bestellen, kunnen iedere werkdag van 09.00 tot 17.00 uur bij de receptie in het stadion terecht. Ook kunnen we je telefonisch bij het bestelproces begeleiden (tel. 013 5490 590). Naast de vaste openingstijden zijn we op drie dagen extra lang geopend om supporters telefonisch, via de chat of bij de receptie te helpen. Willem II richt tijdens deze avonden extra servicepunten in. 

Extra openingstijden 
Maandag 8 april t/m 20.00 uur
Woensdag 10 april t/m 20.00 uur
Woensdag 17 april t/m 20.00 uur (dinsdag 16 april komt te vervallen)

Verkoopfasen
Er is voor gekozen om de verkoop op te splitsen in vier fasen. In de eerste drie fasen is het enkel mogelijk een vervoerswijze te kiezen.

Fase 1: seizoenkaarthouders* kunnen één autocombi- óf buskaart bestellen.
Fase 2: seizoenkaarthouders kunnen twee autocombi- óf buskaarten bijbestellen.
Fase 3: geregistreerde supporters (zonder seizoenkaart) kunnen één kaart per account bestellen.
Fase 4: supporters die als vervoerswijze voor de bus hebben gekozen ontvangen in fase 1, 2 en/of 3 een couponcode. In fase 4 kies je met deze couponcode online voor een bus en daarmee ook het vak, want elke bus is gelinkt aan een vak.  

* Heb je meerdere seizoenkaarten op één naam staan? Dan kun je evengoed per seizoenkaart een kaart bestellen. 

WII Kings
WII Kings-leden die in het bezit zijn van een seizoenkaart via de 013-actie krijgen de mogelijkheid om in fase 1 twee kaarten te bestellen. Waar seizoenkaarthouders in deze fase één kaart kunnen bestellen, krijgen WII Kings leden die in het bezit zijn van een seizoenkaart via de 013-actie de kans om twee kaarten per 013-seizoenkaart te bestellen. 

Tijdschema per fase

Fase 1 Autocombi Buscombi
Maandag 8 april 17.00 uur start  Geen verkoop
Dinsdag 9 april Hele dag verkoop Geen verkoop
Woensdag 10 april 12.00 uur einde 17.00 uur start
Donderdag 11 april Geen verkoop Hele dag verkoop
Vrijdag 12 april Geen verkoop 17.00 uur einde
Fase 2 Autocombi Buscombi
Maandag 15 april 09.00 uur start 09.00 uur start
Dinsdag 16 april 12.00 uur einde 12.00 uur einde
Fase 3 Autocombi Buscombi
Dinsdag 16 april 13.00 uur start 13.00 uur start
Dinsdag 16 april Zolang de voorraad strekt 20.00 uur einde
Fase 4 Buscombi (keuze vak/bus)
Woensdag 17 april 13.00 uur start 
Donderdag 18 april Hele dag 
Vrijdag 19 april 17.00 uur einde

Auto
Alle buskaarten zijn inmiddels uitverkocht. De verkoop van autokaarten blijft, zolang de voorraad strekt, doorlopen. 
Voor de autocombi geldt dat in iedere auto minimaal vier en maximaal zes personen moeten zitten. Er zijn in totaal 900 parkeerkaarten beschikbaar. Wij adviseren onze supporters die van deze optie gebruik willen maken te inventariseren met welke andere seizoenkaarthouders naar De Kuip gereden wordt. Dit bespoedigt het bestelproces. Zorg er dus voor dat de hoofdboeker die namens alle inzittenden bestelt, naast zijn/haar eigen gegevens ook alle achternamen en klantnummers van de overige inzittenden bij de hand heeft. Door middel van het invoeren van het klantnummer en de achternaam is het mogelijk om een eigenaar toe te kennen. De autocombikaarten voor alle inzittenden moeten in één transactie besteld worden. Het is niet mogelijk om in een later stadium inzittenden aan jouw auto toe te voegen. Bekijk hier de handleiding voor het bestellen van autokaarten.

Bij het bestellen van autocombikaarten is het bestellen van één parkeerkaart per auto verplicht. Deze kost € 12,50 en geeft enkel toegang tot P10 (Beverwaard) tussen 13.45 en 16.30 uur. Als alle eigenaren zijn toegekend en de parkeerkaart erbij is gekozen kun je de bestelling afronden.

De adresgegevens van P10 zijn te vinden op de parkeerkaart. Supporters ontvangen na de bestelling een parkeerkaart en een e-ticket waarop alle barcodes van de inzittenden op staan. Deze worden allemaal gescand en omgewisseld bij het omwisselpunt. Omwisselen is mogelijk bij het parkeerterrein (P10) tussen 13.45 – 16.30 uur. 

Gratis tram
Bij P10-Beverwaard kun je op de reguliere tram stappen richting De Kuip. Op vertoon van je parkeerticket (in combinatie met een wedstrijdticket), reis je gratis met deze tram heen en weer.

Vaste vakken autocombi
Heb je voor de autocombi gekozen? Dan word je automatisch ingedeeld in de vakken U, UU, VV of TT. Er is geen keuze voor eerste of tweede stadionring mogelijk. Uiteraard wordt aan alle personen in één auto hetzelfde vak toegewezen. De kaarten worden willekeurig verdeeld tijdens het omwisselen. Ben je van plan om met een groep ten grote van meer dan zes personen af te reizen? Dan adviseren we om met meerdere auto’s samen te reizen, zodat daar bij de uitgifte van toegangskaarten rekening mee kan worden gehouden. 

Buskaarten
Heb je een buskaart besteld? Dan ontvang je na jouw bestelling succesvol te hebben afgerond per e-mail een couponcode (PDF). In fase 4 kun je aan de hand van deze couponcode een bus en vak kiezen. Op deze manier is het mogelijk om met kaarten die in verschillende fasen besteld zijn, toch met jouw vrienden/familie in dezelfde bus en vak te zitten. Een seizoenkaarthouders kan in fase 1 ook buskaarten voor andere seizoenkaarthouders bestellen, mits deze ook eigenaars toekent. Lees hier de handleiding.

Vakken / Bussen
Supporters die met de bus gaan, kunnen kiezen uit de vakken Q, QQ, R, RR, PP, S of T. Seizoenkaarthouders die in het Koning Willem II stadion in de vakken A, B, C (KingSide) of E zitten, reizen met het eerste of tweede buscluster mee en kunnen alléén kiezen uit de sfeervakken R, RR, S en T. Seizoenkaarthouders die in ons stadion op andere vakken zitten kunnen alleen kiezen uit Q, QQ, PP of RR. In vak RR kunnen dus zowel seizoenkaarthouders op ABC en E als de seizoenkaarthouders op andere vakken plaatsnemen. 

Bekijk hier de handleiding over het inwisselen van de couponcodes voor een cluster, bus en vak.

Vertrektijden nog niet bekend
Omdat Willem II nog met verschillende busmaatschappijen en de KNVB in overleg is over bijvoorbeeld de indeling van de busclusters en vertrektijden, zullen wij hierover in een later stadium op terugkomen. 

Zakelijke arrangementen
Interesse in een van de zakelijke bekerarrangementen? Klik dan hier.

Zwarthandel verboden
Personen die bekerfinalekaarten op platformen zoals Marktplaats (voor woekerprijzen) aanbieden, riskeren een landelijk stadionverbod van 18 maanden én een boete van 450 euro
Wij vragen supporters melding bij ons te maken van deze zwarthandel, zodat deze personen geïdentificeerd kunnen worden en we aangifte kunnen doen. Daarnaast worden deze kaarten uiteraard geblokkeerd en via ons ticketingsysteem opnieuw aangeboden. Melding doen kan telefonisch (013 5490 590) en per mail (ticketing@willem-ii.nl

Vragen?
Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 013 5490 590 of info@willem-ii.nl 

Op naar een mooie finaledag op 5 mei in De Kuip! 

adw

Laatste nieuws