Informatie kaartverkoop Roda JC - Willem II

Zaterdag 16 september speelt Willem II de uitwedstrijd in Kerkrade tegen Roda JC. De aftrap in het Parkstad Limburg stadion is om 19.45 uur. Voor deze wedstrijd kunnen zowel autokaarten als buskaarten gekocht worden.

Buscombi
Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren een busreis naar Zuid-Limburg. De bussen vertrekken om 17.00 uur vanaf het Koning Willem II stadion.

Prijzen buskaarten:

  Vrienden Niet-vrienden Meer info
Stichting KingZine € 20,50 € 30,50 Website
  Leden Niet-leden  
Supportersclub Willem II * € 20,50 € 30,50 Website

* Buskaarten van de supportersclub zijn ook tijdens thuiswedstrijden van Willem II verkrijgbaar in het kantoor van de supportersclub, gelegen naast het spelershome aan de zuidzijde van het stadion. 

Autocombi
Kaarten voor de autocombi kosten 17,50 euro per stuk. Kaarten kunnen bij Willem II (receptie of per e-mail) besteld worden. Bestel je jouw kaart bij de receptie? Zorg er dan voor dat je de namen en geboortedata van jou en je eventuele medesupporters bij de hand hebt. 

Ook kun je autocombikaarten bestellen door een e-mail te sturen naar ticketing@willem-ii.nl Vermeld in jouw e-mail de hoeveelheid te bestellen kaarten, namen en klantnummers of geboortedata van jou en eventueel meereizende supporters. 

Het ruilen van het omwisselbiljet voor een toegangskaart kan tussen 17.15 en 17.30 uur bij Jupilercafé D'n Beitel bij het Koning Willem II stadion. In een eerder stadium werd gecommuniceerd dat dit kon bij Shell-tankstation ‘Kloosters’ in Oirschot, maar omdat de A58 tussen Tilburg en Eindhoven komend weekend is afgesloten, komt die regeling te vervallen.

De verkoop van de kaarten per e-mail loopt tot vrijdag 15 september 09.00 uur. Diezelfde dag kun je tot 12.30 uur bij de receptie terecht. Er zijn 1000 kaarten beschikbaar.
 

Delen mag

Laatste nieuws