Informatie kaartverkoop Heracles Almelo - Willem II

Zaterdag 10 februari speelt Willem II de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Voor deze wedstrijd zijn zowel bus- als autokaarten verkrijgbaar. 

Buskaarten
Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren op carnavalszaterdag (10 februari) een busreis naar de wedstrijd Heracles Almelo - Willem II. Evenals voorheen tijdens 'carnavalswedstrijden' rijdt er een speciale carnavalsbus en zal deze weer stoppen in Bathmen om daar met de plaatselijke carnavalsvierders een feestje te vieren! (Let op: deze bus is vol!). Uiteraard rijden er ook niet-carnavalsbussen rechtstreeks naar Almelo. De carnavalsbus van Stichting KingZine vertrekt om 13.00 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting Bathmen.

De overige bussen vertrekken om 15.15 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting Almelo.

  Vrienden Niet-Vrienden Meer info
Stichting KingZine      
Carnavalsbus: €25,00 €35,00 klik hier
Gewone bus: €22,00 €32,00 klik hier
       
Supportersclub Willem II Leden Niet-Leden Meer info
  €22,00 €32,00 klik hier

Autokaarten
Autokaarten kosten 20 euro per persoon. Er geldt een 1-op-2 verkoop, wat inhoudt dat er minimaal twee personen in één auto dienen te zitten. Dit heeft te maken met het maximaal aantal parkeerplaatsen dat Heracles Almelo beschikbaar stelt. Het omwisselpunt voor het omwisselen van autokaarten voor toegangskaarten is bij het uitvak van het Polman stadion in Almelo. Omwisselen kan vanaf 17.45 uur. 

Tot en met 9 februari
Kaarten zijn tot en met vrijdag 9 februari (12.30 uur) te koop bij de receptie in het stadion. Ook via www.besteljekaartje.nl is het vrijdag tot 09.00 uur mogelijk om kaarten te bestellen. Supporters die via www.besteljekaartje.nl een account aanmaken kunnen kaarten bestellen. Daarnaast dien je de gegevens van de personen die mee gaan te mailen naar ticketing@willem-ii.nl. De autokaart wordt per mail toegestuurd.

Laatste nieuws