Informatie kaartverkoop FC Twente - Willem II

Zaterdag 17 maart is uitgeroepen tot AwayDay van het seizoen 2017-2018. Willem II neemt het deze avond in Enschede op tegen FC Twente. De aftrap van deze wedstrijd is om 18.30 uur. Voor deze wedstrijd zijn alleen buskaarten verkrijgbaar.

Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren die middag de busreis naar de Grolsch Veste in Enschede. Er wordt in drie clusters naar Enschede gereden. De eerste bussen vertrekken om 14.30 uur vanaf het parkeerterrein bij het Koning Willem II stadion.

Iedereen profiteert
Of je nou wel of geen lid bent van de Supportersclub, wel of niet-vriend van stichting KingZine, iedereen kan goedkoop meereizen naar Enschede. Dankzij de sponsoren van de AwayDay, de Supportersclub en stichting KingZine betaal je slechts €12,50 euro voor een kaartje. 

Kaartverkoop
De eerste vijf bussen zijn al gesponsord. Dat betekend dat je vanaf nu al je kaartje voor deze wedstrijd kunt kopen.Toegangskaarten van Stichting KingZine koop je hier.
Kaarten van de Supportersclub zijn tijdens thuis- en uitwedstrijden van Willem II in het kantoor van de Supportersclub verkrijgbaar. Online zijn deze kaarten ook hier verkrijgbaar.

Sponsoren gezocht
Zijn de kaarten van de eerste vijf bussen uitverkocht? Er kunnen pas meer kaarten in de verkoop gaan zodra er nieuwe sponsoren voor de bussen zijn gevonden. Ben of ken je iemand die een bus zou willen sponsoren? Meer informatie over de AwayDay en het sponsoren van bussen vind je hier.

Er zijn in totaal 1000 kaarten beschikbaar.

ad
 

Laatste nieuws