Informatie kaartverkoop bekerduel Willem II - RKC

Op dinsdag 19 december spelen de Tricolores in het eigen Koning Willem II stadion de derde ronde van het KNVB bekertoernooi tegen RKC Waalwijk. De aftrap is om 20.45 uur. Kaarten zijn nu verkrijgbaar.

SeizoenClubCard niet geldig

Supporters die in het bezit zijn van een SeizoenClubCard opgelet: deze is voor de bekerwedstrijd niet geldig. Wil je toch bij deze wedstrijd aanwezig zijn? Bestel dan een kaartje via onderstaande verkoopmogelijkheden.

Kaartverkoop
Kaarten zijn online te bestellen via www.besteljekaartje.nl tot aan de aanvang van wedstrijd. De kaartverkoop bij de receptie loopt van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur, deze tijden gelden ook op de wedstrijddag. 

Vrije verkoop
Er geldt een vrije verkoop regeling voor geregistreerde Willem II supporters. Dit wil zeggen dat er geen maximum zit aan de te bestellen kaarten. Wil je als SeizoenClubCard-houder op jouw vaste stoel plaatsnemen? Ben er dan snel bij, want álle zitplaatsen gaan in de verkoop. 

Registreren
Registreren gebeurt automatisch na het aanmaken van een account op www.besteljekaartje.nl of bij de receptie van het Koning Willem II stadion.

De stadionkassa's zijn op de wedstrijddag geopend vanaf 19.15 uur.

Prijzen

Korte zijde (ABC, K, L, LR, LS, M, N, P) €10,00
Lange zijde (E, F, G, H, J, EZ, EN) €12,50
Kinderen t/m 12 jaar (alle vakken) €5,00

Businessclub

Voor meer informatie over de Businessclub voor dit bekerduel, klikt u op deze link.

 

 

Delen mag

Laatste nieuws