Informatie kaartverkoop Ajax - Willem II

Informatie kaartverkoop Ajax - Willem II

Op zaterdag 20 augustus speelt Willem II de tweede uitwedstrijd van het seizoen, tegen Ajax. De Tricolores staan om 19.45 uur aan de aftrap in de Amsterdam Arena. Stichting Kingzine en de Supportersclub Willem II organiseren een busreis naar deze wedstrijd. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de autocombi.

Buscombi
Prijzen Stichting Kingzine
Vrienden betalen €27,00 en niet vrienden betalen €37,00 voor deze reis. Kaarten voor de Stichting KingZine zijn online te koop www.tilbo.com.

Prijzen Supportersclub
Leden betalen €27,00 en niet leden betalen €37,00 voor deze reis. Kaarten zijn te koop tijdens de thuis- en uitwedstrijden van Willem II in het kantoor van de Supportersclub. Ook is het mogelijk om buskaarten online te bestellen via www.willem2.org.

De bussen vertrekken om 17.00 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting Amsterdam.

Autocombi
De prijs van de autocombi is €25,00. Deze autocombikaarten zijn vanaf 18.00 uur om te wisselen bij parkeerplaats De Lucht naast de A2 ten hoogte van Den Bosch. Een parkeerkaart (P2) kost €12,00 ter plaatse en in de voorverkoop €11,00 via www.onlineticket.nl.
De kaartverkoop voor eigen vervoer loopt tot vrijdag 19 augustus 12.30 uur.

Kaarten voor de autocombi zijn vanaf dinsdag 9 augustus te koop bij de receptie van het stadion en op zaterdagen in de fanshop. In totaal zijn er 800 kaarten beschikbaar.

Laatste nieuws