Informatie kaartverkoop ADO Den Haag - Willem II

Zaterdag 17 februari speelt Willem II de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Voor deze wedstrijd zijn zowel bus- als autokaarten verkrijgbaar.

Buscombi ADO Den Haag - Willem II
Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren op zaterdag 17 februari een busreis naar de wedstrijd ADO Den Haag - Willem II. De bussen vertrekken om 18.15 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting het Cars Jeans Stadion in Den Haag, waar om 20.45 de aftrap is.

  Vrienden Niet-Vrienden Meer info
Stichting KingZine €20,00 €30,00 klik hier
  Leden Niet-Leden Meer info
Supportersclub €20,00 €30,00 klik hier

Autocombi ADO Den Haag - Willem II
Kaarten voor de autocombi kosten 10 euro per stuk. Er geldt een 1-op-2 verkoop, wat inhoudt dat er minimaal twéé personen in één auto dienen te zitten. Dit is vanwege het maximaal aantal parkeerplaatsen dat ADO Den Haag beschikbaar stelt. Het omwisselpunt voor het omwisselen van autokaarten voor toegangskaarten is op parkeerplaats Sandelinge Oost. Omwisselen is mogelijk vanaf 19.00 tot 19.30 uur.

Tot en met 16 februari
Kaarten zijn te koop bij de receptie in het stadion. Ook via www.besteljekaartje.nl is het mogelijk om kaarten te bestellen. Supporters die via www.besteljekaartje.nl een account aanmaken kunnen kaarten bestellen. Daarnaast dien je de gegevens van de personen die mee gaan te mailen naar ticketing@willem-ii.nl. De autokaart wordt per mail toegestuurd.

Er zijn in totaal 500 kaarten beschikbaar.

Laatste nieuws