Info seizoenkaart 2022 - 2023

Info seizoenkaart 2022 - 2023

Supporters met een seizoenkaart die Willem II volgend seizoen steunen in de strijd om promotie, kunnen deze vanaf maandag 23 mei verlengen. De verlengperiode start maandag om 11.00 uur en duurt t/m 30 juni. 

Willem II speelt in het seizoen 2022-2023 in totaal 19 thuiswedstrijden in de eerste divisie. Doordat we een niveau lager gaan spelen, passen we ook de tarieven van de seizoenkaarten aan. 

Korting op seizoenkaart
Afgelopen seizoen konden seizoenkaarthouders vanwege corona niet bij alle thuiswedstrijden aanwezig zijn. Supporters gingen bij het aanschaffen van een seizoenkaart voor het afgelopen seizoen akkoord met de tegemoetkomingsregeling, waarbij zij vanaf acht gemiste wedstrijden aanspraak maakten op compensatie. Uit coulance heeft de club gedurende afgelopen seizoen besloten om seizoenkaarthouders over alle gemiste wedstrijden naar rato te compenseren in de vorm van een online tegoed. Dat tegoed kan uitsluitend worden besteed aan een nieuwe seizoenkaart voor het seizoen 2022-2023. Aanstaande maandag ontvangen alle seizoenkaarthouders een e-mail met daarin hun persoonlijke kortingscode. Na het invoeren van deze kortingscode tijdens het bestelproces, wordt het tegoed als korting op de seizoenkaart toegepast. Wil je als steuntje in de rug van de club geen gebruikmaken van de korting? Gebruik de code dan niet. Daarvoor zijn we je uiteraard dankbaar. Wij hebben respect voor ieder besluit!

We kiezen ervoor om 2,5% van de waarde van de seizoenkaart direct af te dragen aan Willem II Betrokken. Onze maatschappelijke stichting initieert maatschappelijke initiatieven die tot doel hebben talent te ontwikkelen, gezond leven te bevorderen en alle mensen in de regio te laten meetellen. Klik hier voor meer informatie over Willem II Betrokken. 

Verhuizen en vrije verkoop
Seizoenkaarthouders die naar een andere plek willen, kunnen in de verhuisperiode (1 t/m 6 juli) voor een nieuwe plek kiezen. De vrije verkoop van seizoenkaarten start op 8 juli. 

Meer informatie? Maak in onderstaand menu jouw keuze. 

-

Laatste nieuws