Info kaartverkoop Willem II - VVV Venlo

Zaterdag 11 augustus komt VVV Venlo op bezoek in het Koning Willem II stadion. De aftrap van deze wedstrijd vindt plaats om 18.30 uur. 

Losse kaartverkoop
Wil jij naar deze wedstrijd toe? Kaarten zijn online te bestellen via www.besteljekaartje.nl tot zaterdag 11 augustus 18.30 uur. De kaartverkoop bij de receptie loopt tot en met zaterdag 11 augustus, elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur, en op zaterdag 11 augustus van 12.00 tot 15.00 uur. De stadionkassa‚Äôs zijn van 17.00 uur tot de aftrap geopend.

Vrije verkoop op basis van registratie
Voor de wedstrijd tegen VVV Venlo geldt een vrije verkoop. Geregistreerde Willem II supporters kunnen hiervoor dus kaarten bestellen. Registreren gebeurt automatisch na het aanmaken van een account op www.besteljekaartje.nl of bij de receptie van het Koning Willem II stadion. 

SeizoenClubCard?
Uiteraard kun je nog steeds een SeizoenClubCard bestellen voordat je naar Willem II - VVV gaat. Kijk voor de voordelen en bestelinformatie hier. Bestel je op de wedstrijddag online een SCC? Dan kun je deze tot 15.00 uur afhalen bij de receptie in het stadion of vanaf 17.00 uur bij de stadionkassa's.  Bij de stadionkassa's is het niet mogelijk om een SeizoenClubCard aan te schaffen. 

Nieuwe shirts in fanshop
De fanshop in het Koning Willem II stadion is vanaf 12.00 uur tot ca. een halfuur na afloop van de wedstrijd geopend. De nieuwe thuis- en uittenues liggen dan voor je klaar! Meer info over de nieuwe tenues vind je
hier

Vorig seizoen wonnen we in eigen huis met 3-0 van de Venlonaren. Wil je deze wedstrijd nog even nabeleven? Bekijk hieronder de samenvatting.

Laatste nieuws