Info kaartverkoop Willem II - FC Twente

Op zondag 15 oktober spelen de Tricolores in het eigen Koning Willem II stadion de wedstrijd tegen FC Twente. De aftrap is om 14.30 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Twente nodigt Kingo alle jonge Willem II-supporters uit om samen een toffe middag te beleven. 

Kaartverkoop
Kaarten zijn online te bestellen via www.besteljekaartje.nl tot zondag 15 oktober 14.30 uur. De kaartverkoop bij de receptie loopt van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. 

Vrije verkoop
Er geldt een vrije verkoop regeling voor geregistreerde Willem II supporters, dit wil zeggen dat er geen maximum zit aan de te bestellen kaarten. Registreren gebeurt automatisch na het aanmaken van een account op www.besteljekaartje.nl, of bij de receptie van het Koning Willem II stadion. 

Kingo's Square
Vind jij het leuk om voor maar €2,50* de wedstrijd te bezoeken én met Kingo en jouw Willem II-vriendjes leuke dingen te doen?! Kom dan die dag vanaf 13.00 uur naar het Koning Willem II stadion! Voor alle fans jonger dan 13 jaar kost de entree maar €2,50!* Meer info over de Kingo's Square? Klik hier

De stadionkassa's zijn op de wedstrijddag geopend van 13.00 uur tot 14.30 uur.

* De speciale prijs van €2,50 geldt voor alle vakken, behalve voor de Eretribune Noord en Zuid geldt het reguliere tarief.

 

Laatste nieuws