Info Kaartverkoop uitwedstrijd FC Groningen

Info Kaartverkoop uitwedstrijd FC Groningen

Op zondag 3 november speelt Willem II de uitwedstrijd tegen FC Groningen. De aftrap in het Hitachi Capital Mobility Stadion vindt plaats om 14.30 uur. Wil je er bij zijn? Hieronder vind je de kaartverkoopinformatie. 

Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren een busreis. De bussen vertrekken om 10.00 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting Groningen.

  Vrienden Niet-Vrienden Info
Stichting KingZine €19,00 €29,00 Klik hier
  Leden Niet-leden Info
Supportersclub €19,00 €29,00 Klik hier

Autocombi
Autokaarten kosten € 9,00 per stuk. Er geldt een 1-op-2-regeling, oftewel: in iedere auto moeten minstens twee personen zitten. Autokaarten bestellen kan alleen online via deze link. Op de wedstrijddag kan je vanaf 13.00 uur in de Euroborg terecht om te parkeren in het gastenvak (P4). Ook kan je hier terecht voor het omwisselen van de autokaarten.

Bekijk hier de handleiding voordat je autokaarten gaat bestellen. Het is namelijk belangrijk dat iedere autokaart wordt geregistreerd op de persoon die ook daadwerkelijk meegaat. Het is voortaan dus niet meer nodig om per e-mail door te geven met wie je in de auto zit. Dit geef je dus al aan bij het bestellen van de autokaarten.

In totaal zijn er 1.100 autokaarten beschikbaar, de autokaarten voor FC Groningen zijn online te koop tot 1 november (09.00 uur).

Laatste nieuws