Info kaartverkoop Feyenoord - Willem II

Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren op zondag 27 augustus een busreis naar de wedstrijd Feyenoord– Willem II. Het betreft vrij vervoer. De bussen vertrekken om 10.30 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting Rotterdam waar om 12.30 de aftrap is.

Prijzen Stichting KingZine
Vrienden betalen €25,50 en niet vrienden betalen € 35,50 voor deze reis.

Prijzen Supportersclub
Leden betalen €25,50  en niet leden betalen €35,50 voor deze reis.

Verkoop buskaarten Stichting KingZine
Kaarten voor Stichting KingZine zijn online te koop via www.tilbo.com/webshop 

Verkoop buskaarten Supportersclub
Tijdens de thuiswedstrijden van Willem II in het kantoor van de Supportersclub. Ook is het mogelijk om buskaarten online te bestellen via www.willem2.org/shop

Vrijvervoer
- Prijs €25,30 
- Kaarten zijn te bestellen bij de receptie in het Koning Willem II stadion, vergeet niet de namen en geboortedata van de betreffende personen door te geven. Ook kun je de kaarten online bestellen.
Dit kan door een e-mail te sturen naar ticketing@willem-ii.nl met daarin vermeld de hoeveelheid kaarten, namen en klantnummers of geboortedata van de personen die meereizen. De verkoop van de kaarten loopt online tot 25 augustus 09.00 uur en aan de receptie tot 25 augustus 12.30 uur. Er zijn 750 kaarten beschikbaar

Sophia Kinderziekenhuis
De wedstrijd Feyenoord – Willem II van aanstaande zondag staat in het teken van het Sophia Kinderziekenhuis. Honderden jonge patiënten van het Rotterdamse kinderziekenhuis komen naar De Kuip om de wedstrijd te bekijken. Het jaarlijks terugkerende bezoek van de kinderen kreeg vorig jaar veel aandacht nadat supporters van ADO Den Haag honderden knuffels vanuit het uitvak naar de kinderen gooiden. Meer info vind je hier. 

Delen mag

Laatste nieuws