Info Kaartverkoop CSV Apeldoorn – Willem II

De kaartverkoop voor de bekerwedstrijd CSV Apeldoorn - Willem II  is van start gegaan. De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 20 september en de aftrap op Sportpark Orderbos in Apeldoorn is om 19.45 uur. 

Autokaarten
Supporters kunnen op eigen gelegenheid naar Apeldoorn afreizen en er wordt een apart parkeerterrein ingericht voor Willem II-supporters. Autokaarten kosten € 5,00 per stuk en worden bij het uitvak omgewisseld voor toegangskaarten. Kaarten kunnen bij Willem II (receptie of per e-mail) besteld worden tot dinsdag 19 september 17.00 uur. Bestel je jouw kaart bij de receptie? Zorg er dan voor dat je de namen en geboortedata van jou en je eventuele medesupporters bij de hand hebt. Ook kun je autokaarten bestellen door een e-mail te sturen naar ticketing@willem-ii.nl Vermeld in jouw e-mail de hoeveelheid te bestellen kaarten, namen en klantnummers of geboortedata van jou en eventueel meereizende supporters.

Buskaarten
Buskaarten zijn enkel via de Supportersclub Willem II verkrijgbaar, zowel bij het kantoor van de Supportersclub als online. De bus vertrekt om 17.00 uur vanaf het stadion.

Prijzen buskaarten:

  Leden Niet-leden Meer info:
Supportersclub Willem II * € 12,50  € 25,00 Website

* Buskaarten van de supportersclub zijn ook tijdens thuiswedstrijden van Willem II verkrijgbaar in het kantoor van de supportersclub, gelegen naast het spelershome aan de zuidzijde van het stadion. 

Let op: toegangskaarten op de wedstrijddag bij het sportcomplex van CSV Apeldoorn kosten € 10,00 per stuk. 

Delen mag

Laatste nieuws