Info kaartverkoop bekerduel Willem II – sc Heerenveen

Op woensdag 25 oktober spelen de Tricolores in het eigen Koning Willem II stadion de tweede bekerwedstrijd tegen SC Heerenveen. De aftrap is om 19.45 uur. 

SeizoenClubCard niet geldig
Supporters die in het bezit zijn van een SeizoenClubCard opgelet: deze is voor de bekerwedstrijd niet geldig. Wil je toch bij deze wedstrijd aanwezig zijn? Bestel dan een kaartje via onderstaande verkoopmogelijkheden.

Kaartverkoop
Kaarten zijn online te bestellen via www.besteljekaartje.nl tot aan de aanvang van wedstrijd. De kaartverkoop bij de receptie loopt van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur, deze tijden gelden ook op de wedstrijddag. 

Vrije verkoop
Er geldt een vrije verkoop regeling voor geregistreerde Willem II supporters. Dit wil zeggen dat er geen maximum zit aan de te bestellen kaarten. Wil je als SeizoenClubCard-houder op jouw vaste stoel plaatsnemen? Ben er dan snel bij, want álle zitplaatsen gaan in de verkoop. 

Registreren
Registreren gebeurt automatisch na het aanmaken van een account op www.besteljekaartje.nl of bij de receptie van het Koning Willem II stadion.

De stadionkassa's zijn op de wedstrijddag geopend vanaf 18.15 uur.

Prijzen

Korte zijde (ABC,K,L,M,N, O, P) €7,50
Lange zijde (E,F,G,H,J,EN,EZ) €10,00
Kinderen t/m 12 jaar reguliere tribune €5,00

 

Laatste nieuws