Indicia opnieuw digital business partner Willem II
Fotografie door
Toin Damen

Het Tilburgse bedrijf Indicia en Willem II verlengen de samenwerking. Onderdeel van de samenwerking is de realisatie van een nieuwe website van de Tricolores, waaraan achter de schermen door beide partijen volop gewerkt wordt. De oplevering daarvan is naar verwachting aankomend najaar. 

Indicia gelooft in loyaliteit en de kracht van voetbal voor Tilburg. Dat is een van de redenen waarom Indicia al meer dan een decennium digital business partner van Willem II is. Carlo Korssen (Indicia): ‘Samen zijn we alweer volle bak aan het knallen voor de club. Zo ontwikkelen we met de club de compleet nieuwe en data-driven website waarbij alles draait om verbinding. Een website in een uiterst modern jasje natuurlijk, waarbij we data en statistieken door de hele site gebruiken. Zo komt alles wat voetbal ademt nog dichter bij iedereen die Willem II een warm hart toedraagt en van dichtbij wil volgen.’ 

Over Indicia

Indicia is een onafhankelijk digitaal bureau dat sinds 1996 organisaties slimmer maakt. Ze combineren creativiteit, technologie en ondernemerszin. Zo geven ze concrete antwoorden op soms complexe vragen. Vanuit Tilburg werken ze met ruim 100 digitale denkers en doeners. Ieder met zijn eigen talenten, expertises en skills. Samen aan de slag om organisaties slimmer te maken.

Bericht delen