Het Tilburg Tifosi Jubileum shirt
Fotografie door
Willem II Media

Willem II draagt tijdens de wedstrijd tegen SC Cambuur op 2 februari een speciaal jubileumshirt ter ere van het 20-jarig bestaan van Tilburg Tifosi. Het wedstrijdshirt is het resultaat van een creatieve samenwerking tussen Tilburg Tifosi, Willem II en Robey Sportswear.

Al 20 jaar draagt Tilburg Tifosi bij aan prachtige sfeeracties bij thuis- en uitwedstrijden van Willem II. Als blijk van waardering voor al hun inspanningen en het positief uitdragen van het rood, wit en blauw schenkt Willem II de shirts aan Tilburg Tifosi.

In het speciale jubileumshirt zijn de bekende banen als verfstrepen verwerkt, wat een directe verwijzing is naar het kenmerkende werk van Tilburg Tifosi. Op de borst van het shirt prijken de Tifosi-badge en die van Willem II en Robey Sportswear. Daarnaast zijn in het shirt tien iconische sfeeracties subtiel verwerkt. Op de achterkant van de kraag staat in sierlijke belettering '20 jaar Tilburg Tifosi'.

Al 20 jaar draagt Tilburg Tifosi bij aan prachtige en iconische sfeeracties bij thuis- en uitwedstrijden van Willem II. Als blijk van waardering voor al hun inspanningen schenkt Willem II de shirts aan Tilburg Tifosi. Deze shirts zijn unieke exemplaren en zullen niet in de verkoop komen. Toch is er een kans om een exemplaar te bemachtigen. Na afloop van de wedstrijd Willem II - SC Cambuur worden de gedragen wedstrijdshirts geveild via MatchWornShirt. De volledige opbrengst van deze veiling wordt gedoneerd aan Stichting Tilburg Tifosi. Deze bijdrage zal gebruikt worden om toekomstige sfeeracties te financieren.

Wil je nu al bijdragen aan Tilburg Tifosi? Doneren kan via rekeningnummer NL06 RABO 0358381967 t.n.v. Stichting Tilburg Tifosi of via Tikkie.

Afbeelding
Jubileumshirt

Bericht delen