Henry vindt zijn thuis bij Willem II

Henry vindt zijn thuis bij Willem II

De 40-jarige Henry is al 18 jaar een vaste kracht bij Willem II. Hij heeft een lichte beperking en heeft erg lastige jaren gehad vroeger. Na in diverse pleeggezinnen te hebben gewoond vond hij zijn thuis bij Willem II. Daar helpt hij met diverse werkzaamheden in en rondom het stadion. Door de coronacrisis zit Henry wekenlang binnen en mist hij de club enorm. Timon Wellenreuther zorgde voor een bijzondere verrassing.

De kracht van Ons Voetbal 
De video maakt onderdeel uit van een 25-delige videoreeks waarin wekelijks wordt stilgestaan bij de impact die eredivisieclubs hebben in de maatschappij en wat dit voor een individu en zijn of haar omgeving kan betekenen. Willem II is de vijftiende club die wordt uitgelicht. Bekijk hier de eerdere video’s van PSV (Amputatievoetbal), Willem II (Football Memories), PEC Zwolle (PEC kicks ASS), ADO Den Haag (G-Storks), FC Twente (Supporter voor elkaar), sc Heerenveen (Begeleid werken), Feyenoord (Bijzondere wensen), Sparta Rotterdam (Banenmarsch), AZ (Blindentribune), FC Emmen (Oldstars), FC Groningen (Framevoetbal), FC Utrecht (Skybox WKZ I & II) en FC Emmen (G-Voetbal).  

De videoserie is een initiatief van de Eredivisie CV, FOX Sports en VriendenLoterij, maatschappelijk partner Eredivisie. 

Eredivisie

Laatste nieuws