Henry van Amelsfort, al 25 jaar een clubicoon

Henry van Amelsfort, al 25 jaar een clubicoon

Hoera! Henry van Amelsfort is 25 jaar in dienst bij Willem II! De Tilburger begon op 1 juli 1995 aan zijn dienstverband als verzorger bij de club. In al die jaren groeide hij uit tot een clubicoon, cultuurbewaarder en zeer gewaardeerd collega. 

Op papier begon Henry in 1995 bij de Tricolores, maar enkele jaren eerder (1992) ging hij als vrijwilliger al aan de slag. Middels allerlei cursussen zorgde hij ervoor dat hij de kneepjes van het vak nog beter onder de knie kreeg. 

Hoogtepunten, dieptepunten
Henry (57) ging met Willem II meerdere malen Europa in en maakte een kampioenschap, promotie en degradatie mee. Hij werkte met vele trainers, waaronder Co Adriaanse, Fons Groenendijk en Dennis van Wijk. 

KingSide
In 2017, toen Henry inclusief zijn jaren als vrijwilliger 25 jaar bij Willem II betrokken was, spraken onze supporters na de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met een prachtig spandoek voor Henry hun waardering voor de clubman uit. 

Zorg voor spelers
Tot op de dag vandaag zorgt hij er samen met fysiotherapeut Gijs van der Bom voor dat spelers zo min mogelijk fysieke ongemakken hebben. Daarnaast ondersteunt hij zonder moeite zijn collega‚Äôs en haalt hij daar graag af en toe een goede grap mee uit. 

Henry, een clubicoon. Al 25 jaar. Van harte gefeliciteerd! 


Stuur Henry een bericht!
Wil jij Henry feliciteren met zijn jubileum? Dat kan! Klik hieronder om jouw bericht voor hem achter te laten. 

Toin Damen

Laatste nieuws