Handleiding voor fase 4: bus- en vakkeuze

Handleiding voor fase 4: bus- en vakkeuze

Woensdag 17 april (13.00 uur) begint fase 4 van de verkoopprocedure voor de TOTO KNVB bekerfinale. In deze fase kunnen supporters die buscombikaarten bemachtigd hebben, de couponcodes verzilveren en een bus en stadionvak kiezen. 

Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben we daarvoor een compacte handleiding ontwikkeld. Klik hier om deze te downloaden.

Woensdagavond open
Op woensdag 17 april zijn we van 09.00 tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar (013 5490 590) én kunnen supporters die hulp nodig hebben bij het online verzilveren terecht in het Koning Willem II stadion. De rest van de week zijn we zoals gebruikelijk van 09.00 tot 17.00 uur geopend. Fase 4 loopt vrijdag 19 april om 17.00 uur af. 

Buskaarten
Heb je een buskaart besteld? Dan ontvang je na jouw bestelling succesvol te hebben afgerond per e-mail een couponcode (PDF). In fase 4 kun je aan de hand van deze couponcode een bus en vak kiezen. Op deze manier is het mogelijk om met kaarten die in verschillende fasen besteld zijn, toch met jouw vrienden/familie in dezelfde bus en vak te zitten.

Vakken / Bussen
Supporters die met de bus gaan, kunnen kiezen uit de vakken Q, QQ, R, RR, PP, S of T. Seizoenkaarthouders die in het Koning Willem II stadion in de vakken A, B, C (KingSide) of E zitten, reizen met het eerste buscluster mee en kunnen alléén kiezen uit de sfeervakken R, RR, S en T. Seizoenkaarthouders die in ons stadion op andere vakken zitten kunnen alleen kiezen uit Q, QQ, PP of RR. In vak RR kunnen dus zowel seizoenkaarthouders op ABC en E als de seizoenkaarthouders op andere vakken plaatsnemen. 

Indeling clusters
Cluster 1: Vak S
Cluster 2: Vak S, T, R, Q
Cluster 4: Vak Q, RR, PP
Cluster 5: Vak QQ, OO, V, Z3/Z4
*In cluster 3 zijn de bussen met vrijwilligers, jeugdspelers, sponsoren etc. ingedeeld. 

Autokaarten verkrijgbaar
Alle buskaarten zijn inmiddels uitverkocht. De verkoop van autokaarten blijft, zolang de voorraad strekt, doorlopen. Klik hier voor meer info over de kaartverkoop

Plattegrond

Laatste nieuws