Haak in met de halve seizoenkaart

Haak in met de halve seizoenkaart

‘Niet de beste, maar wel de gekste! En we zijn voor niemand bang!’ klinkt het dit seizoen luidkeels en inhakend vanaf iedere aftrap bij onze thuiswedstrijden. Van onze fanatiekelingen op de KingSide tot onze stoere kereltjes en meisjes in vak K, onze supporters zijn meer dan ooit te horen! 

De sfeer en de bezoekersaantallen zijn de laatste jaren toegenomen en mede door de steun van onze supporters verloren we dit seizoen pas twee keer in eigen huis. Na de winterstop is ons Koning Willem II stadion nog acht keer het strijdtoneel van een thuiswedstrijd in de Eredivisie. Zo komt onder andere Ajax nog op bezoek. 

Haak jij na de winterstop ook in? Dan kun je nu jezelf met de halve seizoenkaart verzekeren van jouw vaste plek in ons stadion! 


De halve seizoenkaart is verkrijgbaar voor de vakken F, G, H, LS, M, O, Ere Noord en Ere Zuid (013-actie is uitgesloten). Je kunt jouw halve seizoenkaart online en bij de stadionreceptie bestellen. Bestel je ‘m nog dit kalenderjaar, dan ontvang je de halve seizoenkaart begin 2020 per post. 

Tarieven halve seizoenkaart

Vak 13 jaar en ouder t/m 12 jaar / 65+
F € 175 € 150
G € 175 € 150
H € 156 € 133
LS € 98 € 74
M € 127 € 108
O € 135 € 115
EZ / EN € 196 € 158

 adwdddda

Jules van Iperen

Laatste nieuws