Grieken Vrousai en Pavlidis naar Willem II
Fotografie door
Toin Damen

Willem II heeft zich donderdag versterkt met Marios Vrousai en Vangelis Pavlidis. De twee Grieken worden gehuurd, waarna de club de optie heeft om beide 20-jarige spelers definitief voor langere tijd aan zich te binden. 

Afbeelding
Vrousai
Marios Vrousai

Marios Vrousai wordt voor anderhalf jaar gehuurd van Olympiacos FC en is een speler die gehaald is voor de linkerflank. Vrousai maakte in 2015 de overstap van Nafpaktiakos Asteras naar de jeugdopleiding van Olympiacos. Voor de Grieken maakte hij in april van het vorige jaar zijn debuut. Dit seizoen kwam hij zesmaal in actie, waarvan drie keer in de Europa League.

Afbeelding
Pavlidis
Vangelis Pavlidis

Pavlidis

Aanvaller Vangelis Pavlidis wordt voor een halfjaar gehuurd van Vfl Bochum, dat hem afgelopen seizoen verhuurde aan Borussia Dortmund II. Pavlidis verliet zijn vaderland in 2014 om zijn kans in de jeugdopleiding van Vfl Bochum te beproeven. In 2016 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal van Vfl Bochum, waarvan onze business partner Tricorp Workwear hoofdsponsor is. 

Talenten

Technisch directeur Joris Mathijsen over beide nieuwelingen: 'Vangelis hebben wij al sinds de zomer op onze radar. Toen is het ons helaas niet gelukt naar Tilburg te halen, nu gelukkig wel. Ook Marios is een zeer talentvolle jongen. Ze zijn beiden nog jong en wij geloven in de potentie van deze spelers.'

Bericht delen