Gratis met de bus naar thuiswedstrijden

Gratis met de bus naar thuiswedstrijden

Laat je rijden naar het Koning Willem II stadion en pak de bus. Toon de buschauffeur je geldige SeizoenClubCard of losse ticket en rij gratis met de bus naar het stadion om Willem II aan te moedigen.

Afgelopen seizoen kon je tijdens de tweede seizoenshelft gratis met de bus naar thuiswedstrijden van Willem II. Deze samenwerking met Arriva loopt ook dit seizoen nog door! Heb jij altijd moeite met het vinden van een parkeerplaats of wil jij gewoon gezellig met je vrienden een biertje drinken tijdens de wedstrijd? Pak dan nu de bus naar het stadion!

Pendelbus
Je mag gebruik maken van de reguliere buslijnen. Daarnaast rijdt er een pendelbus tussen centraal station Tilburg en het Koning Willem II stadion. De pendelbus gaat 1,5 uur voorafgaand aan de wedstrijden rijden. Opstappen kan op het Centraal Station bij stationsrestauratie Food-Drinkz-Cocktailz, bij de uitstaphalte van lijnen 140-141. Na afloop van de wedstrijd rijdt de pendelbus 1 uur lang van het stadion naar het Centraal Station, opstappen op de parallelweg na uitvak D. 

Voorwaarden gratis reizen
- Op vertoon van je geldige SeizoenClubCard, losse toegangskaart of ClubCard van Willem II
- Geldig vanaf twee uur voor de wedstrijd tot twee uur na de wedstrijd 
- Geldig voor alle stads- en streekbussen van Arriva in Brabant en de pendelbus

We heten je van harte welkom in de bussen! 

Meer info? Raadpleeg hier de dienstregeling. 

Laatste nieuws