Görkem Saglam eerste aanwinst van 2020

Görkem Saglam eerste aanwinst van 2020

Willem II neemt Görkem Saglam per direct over van Vfl Bochum. De Duits-Turkse middenvelder (21) tekende maandagochtend een contract tot de zomer van 2022 en sluit dinsdag meteen aan bij de selectie. 

Saglam draagt al sinds 2006 het blauw en wit van Vfl Bochum, waarvan onze business partner Tricorp Workwear hoofdsponsor is. In 2016 maakte hij in de 2. Bundesliga zijn debuut. In de jaren die volgden maakte Saglam afwisselend in het eerste elftal en bij de beloften zijn speelminuten. 

Vangelis en Mats
Saglam: ‘Willem II draait momenteel een van haar beste seizoenen ooit. Ik ga voor honderd procent mijn best doen om daar mijn steentje aan bij te dragen. Het is extra fijn binnenkomen voor mij dat ik Vangelis (Pavlidis) en Mats (Köhlert) al ken van mijn tijd bij Bochum en het Duitse jeugdelftal. Morgen sta ik voor het eerst op het trainingsveld en daar kijk ik erg naar uit.

Techniek en overzicht
Joris Mathijsen (technisch directeur): ‘Görkem is een aanvallende middenvelder met een goede techniek en continu overzicht over wat er om hem heen gebeurd. Hij is talentvol en krijgt bij ons de kans om zich te blijven ontwikkelen én van waarde te zijn voor de club.’