Geslaagde Willem II - ARAG Golfdag trekt ruim 100 deelnemers

Geslaagde Willem II - ARAG Golfdag trekt ruim 100 deelnemers

Op 1 juni vond de Willem II - ARAG Golfdag voor sponsoren plaats. Bij Prise d'eau Golf in Tilburg werd gegolfd, genetwerkt maar bovenal veel plezier gemaakt.

ARAG is al vele jaren sponsor van de jaarlijkse golfdag waarbij deze keer ruim 100 sponsoren aanwezig waren. De grootste golfliefhebbers namen het tegen elkaar op in een 18-holes en 9-holes wedstrijd. Daarnaast was er ook de mogelijkheid voor de minder ervaren golfers om deel te nemen aan een clinic, waarin verschillende golftechnieken werden geoefend. Na een sportieve middag werd de dag afgesloten met een gezellige barbecue en werden de prijswinnaars van de wedstrijden in het zonnetje gezet.

Wij danken ARAG, Prise d'eau Golf, De Gasterij, Club dé Hockey- en golfspecialist en de wedstrijdleiding (Ton Bakkers en André Teurlings) voor hun bijdrage aan deze succesvolle editie van de Golfdag!


Save the date - 20 juli
Op woensdag 20 juli vindt er nog een golfdag plaats. Hierbij kunt u deelnemen aan de 18-holes wedstrijd welke wordt afgewerkt bij Golf- & Countryclub Midden-Brabant in Esbeek. Meer informatie volgt binnenkort via de Business App. 

Geert van Erven

Laatste nieuws