Geen supporters naar A’dam, alternatief in Tilburg

Geen supporters naar A’dam, alternatief in Tilburg

Het supporterscollectief Willem II heeft besloten dat op 6 december het uitvak in de Johan Cruijff Arena bij Ajax – Willem II leeg blijft. Dit als reactie op de gebeurtenissen vorig jaar in Amsterdam. Voor alle supporters die toch samen de wedstrijd willen kijken wordt in het Koning Willem II stadion een mooi alternatief georganiseerd.

Onze supporters laten weten de wedstrijd te boycotten vanwege de wijze waarop supporters van Willem II de afgelopen jaren in Amsterdam ontvangen en behandeld worden, met als dieptepunt de gebeurtenissen voorafgaand aan Ajax – Willem II vorig jaar.

Geen kaartverkoop
Willem II begrijpt en ondersteunt het besluit van het supporterscollectief en faciliteert daarom geen kaartverkoop voor het uitvak. Daar staat een programma waarbij supporters in ons stadion op de KingSide de wedstrijd kunnen kijken tegenover. 

‘AwayDay at Home’
Samen met het supporterscollectief en Bonheur Horeca Groep organiseert Willem II de ‘AwayDay at Home’. In ons stadion is vanaf de KingSide de wedstrijd op een groot scherm te zien. Voor en na de wedstrijd zijn er optredens van DJ’s en zanger Frank van Etten. 

De KingSide opent om 18.45 uur en de toegang is gratis. Ajax – Willem II begint om 20.15 uur. Meer informatie over dit initiatief en het volledige programma vind je hier.  

123
 

Laatste nieuws