Geen ruimte voor cadeautjes op Pakjesavond

Geen ruimte voor cadeautjes op Pakjesavond

Jong Willem II speelt maandagavond 5 december een thuiswedstrijd tegen concurrent Jong Helmond Sport. Gelet op de stand op de ranglijst is een overwinning  voor de Tricolores eigenlijk noodzakelijk om de aansluiting met de top te behouden. Ruimte om deze tegenstander op Pakjesavond van cadeautjes te voorzien, is er niet.

Voortbouwen
De oefenwedstrijd tegen Jong Fortuna Sittard liet een Jong Willem II zien dat zowel verdedigend als aanvallend 90 minuten lang de concentratie en het hoge niveau kon handhaven. Die wetenschap biedt het team van trainer Edwin Linssen kansen tegen Jong Helmond Sport. Doorgaan op de ingeslagen weg, zal het uitgangspunt moeten zijn om de volle buit binnen te slepen.
Als Jong Willem II uitgaat van eigen kracht en voortbouwt op het spelniveau tegen Fortuna Sittard,  dan kunnen de Tricolores zichzelf met drie punten belonen. 

Welkom
Het duel tegen Jong Helmond Sport op sportcomplex Spoordijk begint zoals gebruikelijk om  18.30 uur. Deze decemberdag is een uitstekend moment om Jong Willem II aan het werk te zien. Een mooie voetbalavond staat op voorhand vast met, als het een beetje meezit, een heuse surprise na tweemaal 45 minuten voetbal: een klinkende overwinning op concurrent Jong Helmond Sport. Met steun van het Willem II-publiek moet dat lukken. De toegang op Sportpark Spoordijk is gratis. Je bent van harte welkom!

Laatste nieuws