Freek Heerkens verlengt contract tot 2021 
Fotografie door
Toin Damen

Freek Heerkens speelt ook de komende twee seizoenen bij Willem II. Het contract van onze aanvoerder is vrijdagmiddag opengebroken en verlengd tot de zomer van 2021.



Anderhalf jaar geleden werd de verbintenis van Heerkens verlengd tot het einde van het huidige seizoen. ‘Freek geeft iedere dag honderd procent voor de club en laat op 29-jarige leeftijd zien iedere dag beter te willen worden. Vorig seizoen was hij basisspeler, dit seizoen ook én hij is momenteel aanvoerder. Met zijn houding en professionaliteit is hij een voorbeeld voor zijn teamgenoten. Hij heeft deze contractverlenging dan ook volkomen verdiend’, vertelt technisch directeur Joris Mathijsen. 

Koningskind

Heerkens maakte in 2013 de overstap van Go Ahead Eagles naar Willem II en speelde sindsdien 115 wedstrijden in het rood-wit-blauw. In het voorjaar speelde hij tegen Roda JC zijn honderdste wedstrijd, waarmee hij met zijn naam een plek op de sokkel onder het stand van Jan van Roessel verdiende. Op Koningsdag werd zijn naam onthuld (foto).

 

Afbeelding
Heerkens

Kind aan huis

Heerkens: ‘Over deze contractverlenging hoefde ik niet lang na te denken. Ik voel me door de supporters en mensen binnen de club zeer gewaardeerd en de sportieve ambities van Willem II spreken me zeer aan. Ik ben al sinds 2013 kind aan huis en ben er trots op om nog langer aan deze prachtige club verbonden te zijn.’

Freek, van harte gefeliciteerd met jouw verlenging!

Bericht delen