Freek Heerkens verlengt contract tot 2019

Freek Heerkens heeft vanmorgen zijn contract bij Willem II verlengd. In het Koning Willem II stadion tekende de multifunctionele speler voor twee seizoenen bij, waardoor hij tot medio 2019 onder contract staat.

In bijzijn van technisch manager Joris Mathijsen zette de 27-jarige Heerkens zijn handtekening onder het opengebroken contract.



AANSPREKENDE AMBITIES

‘De ambities van Willem II om een stabiele middenmoter te worden, spreken mij zeer aan. Dat ik het vertrouwen van de club voel is daarnaast belangrijk voor me geweest om bij te tekenen’, aldus Heerkens, die in 2013 naar Tilburg kwam en in dat seizoen met de Tricolores promoveerde. 



'STERK VERBONDEN'

‘Na vier seizoenen voel ik me sterk verbonden met Willem II. Ik heb het hier erg naar mijn zin en ben daarom trots op deze contractverlenging.’ Gevraagd naar zijn favoriete positie op het veld zegt Heerkens: ‘Ik kan op meerdere posities uit de voeten. Natuurlijk is het fijn om een vaste positie te hebben, maar ik speel altijd in dienst van het team. Ik doe mijn uiterste best op de plek waar de trainer me nodig heeft.’



TOPSPORTMENTALITEIT

Joris Mathijsen: ‘Freek is een speler met een absolute topsportmentaliteit die past bij de ambities die we hebben. Daarnaast is het erg fijn dat hij op meerdere posities inzetbaar is. 

Bericht delen