Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

Beste Willem II’ers,

Sportief gezien zit het jaar erop. We kijken met gemengde gevoelens terug op 2020. Onder bijzondere omstandigheden behaalden en speelden we Europees voetbal, maar we werden vooral de dupe van het corona-virus. Stadions bleven leeg en stil en de resultaten in de eerste helft van dit seizoen zijn helaas beneden verwachting. 

Omdat we begrijpen dat supporters zich zorgen maken en vragen hebben, beantwoorden wij in de eerste week van januari graag vragen middels een digitale Q&A. Meer informatie daarover volgt. Vanaf 2 januari pakken de staf en selectie na een korte vakantie de draad weer op. In Tilburg wordt de voorbereiding op een drukke januarimaand met zes wedstrijden gestart. 

De komende dagen staan in het teken van kerst, de afsluiting van 2020 en het begin van een nieuw jaar. Namens spelers, staf en overige medewerkers wensen wij iedereen een fijne kerst en een gelukkig en gezond 2021. Een nieuw jaar waarin we iedereen weer zo snel als mogelijk willen zien en ontmoeten in ons Koning Willem II stadion, want we hebben iedereen ontzettend gemist. 

Met sportieve groet,

Joris Mathijsen en Martin van Geel 
 

Pro Shots / Niels Wenstedt

Laatste nieuws