FIER op het shirt van Willem II
Fotografie door
Willem II Media, archiefmateriaal

FIER Sport is in de aanstaande vierde periode van de Keuken Kampioen Divisie de periodepartner en shirtsponsor van Willem II. Vrijdagavond is FIER Sport voor het eerst op het wedstrijdshirt te zien. Dan speelt Willem II de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. 

Afbeelding
FIER

FIER Sport is opgericht door voormalig Willem II-speler Dave Smits. De in Tilburg geboren verdediger speelde tussen 1990 en 1996 in totaal 142 wedstrijden in het shirt van Willem II. Na zijn actieve voetbalcarrière wordt hij ondernemer en start hij zijn eerste vestiging van Huis en Hypotheek, financieel advies. Daarna volgt FIER, de bemiddelaar tussen sport en zaken en dé partner voor sportverengingen en gemeenten als het gaat om financiële duurzaamheidsoplossingen. 

Afbeelding
Smits
Dave Smits als speler van Willem II in de jaren '90.

Het is de missie van FIER Sport om dé partner te zijn voor gemeentes, sportverenigingen en sportorganisaties bij hun voorgenomen investeringen in sportaccommodaties en het verduurzamen hiervan. Daarnaast streeft FIER Sport ernaar de beste partner te zijn voor bedrijven als de bemiddelaar in sport en zaken. Zij investeert in langdurige relaties en gaat voor de hoogst mogelijke klanttevredenheid.  

Persoonlijk contact

Dave Smits: ‘Sport is het vliegwiel voor FIER. Rondom sportevenementen kom ik in contact met bedrijven, zakelijke partners, hun families en leden van de club. Ieder van hen heeft vragen of is op zoek naar hulp. Dat heb ik tot een businessmodel gemaakt waarbij financiering, bemiddeling en het in contact brengen van partijen de sleutels zijn tot succes. Ik geloof ook heilig in persoonlijk contact. Verbinden, informeren, inspireren, amuseren en een goede hospitality komen bij elkaar in de FIER-lounge, de business room in het Koning Willem II stadion.’

Tricolores Magazine

De vierde periode in de Keuken Kampioen Divisie bestaat uit tien wedstrijden, waarvan de laatste de uitwedstrijd tegen Roda JC op vrijdag 19 mei is. In het aanstaande Tricolores Magazine dat deze maand nog bij seizoenkaarthouders en sponsoren bezorgd wordt, staat een uitgebreid interview met Dave Smits over zijn bedrijf. 

'Niet te beschrijven gevoel'

‘FIER ben ik op dit sponsorschap, FIER ben ik telkens wanneer ik het stadion in loop, FIER ben ik op het niet te beschrijven gevoel dat ik heb voor deze club, FIER ben ik op de trotse supporters en de loyale FIER-lounge partners. En met elkaar hoop ik deze laatste periode mooie successen te kunnen vieren!’, aldus Dave over het sponsorschap.

We bedanken FIER Sport en in het bijzonder Dave Smits voor het steunen van de club als periodepartner dit seizoen. 

Bericht delen