FIER bemiddeling gaat verder als business partner

FIER bemiddeling gaat verder als business partner
Fotografie door
Toin Damen

FIER bemiddeling B.V. is met ingang van het seizoen 2018 – 2019 business partner van Willem II. Het bemiddelingsbedrijf was al twee seizoenen sponsor van de club en maakt nu de stap naar het business partnerschap. In het Koning Willem II stadion werd vanmiddag een contract voor drie seizoenen getekend. Daarnaast betrekt FIER een splinternieuwe business box in het Koning Willem II stadion. 

Dave Smits, oud-speler van de Tricolores en tegenwoordig eigenaar van FIER: ‘Willem II is voor ons een logisch en uitstekend platform om door te groeien en ons netwerk te vergroten. Toen we hier twee jaar geleden binnenkwamen, voelde het als voormalig jeugd- en eerste elftal speler als thuiskomen. Het goede gevoel van destijds heeft me nooit losgelaten.’ Over de samenwerking met Willem II is Smits zeer te spreken. ‘De club denkt in mogelijkheden en altijd met ons mee. Wij zijn trots dat we voortaan als business partner doorgaan.’

Oud-speler en sponsor
Algemeen directeur Berry van Gool: ‘Dave heeft maar liefst 124 keer in competitieverband ons mooie shirt gedragen en staat op de sokkel onder Jan van Roessel. Twee jaar geleden keerde hij als sponsor terug bij de club. Het is erg mooi dat hij als oud-speler en Tilburger nu met zijn bedrijf FIER de stap maakt naar het business partnerschap.’ 
  
Over FIER 
FIER bemiddeling B.V. brengt mensen zakelijk bij elkaar en tot elkaar en is gespecialiseerd in het leggen van de juiste / relevante verbindingen. Middels verschillende initiatieven en unieke concepten realiseren wij toegevoegde waarde voor ons netwerk!

Successen behalen we vooral door oprechte interesse en vanuit een concrete behoefte/vraag bemiddelen, adviseren of participeren wij waarbij sport vaak de brug is.

Wij bemiddelen tussen clubs en leveranciers, faciliteren clubbijeenkomsten en houden meerdere keren per jaar een sportcongres. Altijd met de focus op kwalitatieve verbindingen.