Fanshop op afspraak te bezoeken

Fanshop op afspraak te bezoeken

Vanaf woensdag 3 maart is de Willem II-fanshop op afspraak te bezoeken. Het maken van een afspraak van maximaal 15 minuten per persoon is vanaf maandag 1 maart mogelijk.

Een afspraak inplannen kan tot vier uur voor jouw bezoek aan de fanshop. Klik op onderstaande button om online jouw afspraak in te plannen. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken (013 5490 590). Je krijgt vervolgens per e-mail een bevestiging van jouw afspraak en tijdvak. 

30% korting
Naast onze webshop profiteer je momenteel ook in de clubwinkel van 30% korting op alle wedstrijd- en trainingskleding en 50% op de keeperskleding! Supporters met een Vriendenloterij-kaart kunnen het tegoed eveneens op afspraak in de fanshop besteden. 

Kom op tijd!
Aan jouw fanshopbezoek zijn enkele huisregels verbonden. Lees deze voor vertrek naar het Koning Willem II stadion goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan:

- We verzoeken je om op het afgesproken tijdstip naar de fanshop te komen. Kom op tijd, niet te vroeg maar zeker niet te laat.
- In de fanshop is het verplicht om een mondmasker te dragen en 1,5 meter afstand te houden tot onze medewerkers.
- Je bezoek mag hooguit 15 minuten duren. 
- Kom met maximaal één extra persoon naar de fanshop. Heb je klachten? Blijf thuis. Je kunt de afspraak online en telefonisch annuleren.

Parkeren
Omdat het stadion een GGD-vaccinatielocatie is, verzoeken wij je om te parkeren op P2 (parkeerterrein KingSide) via de ingang aan de Ringbaan-Zuid. Je kunt vervolgens lopend naar de entree van de fanshop. 

-

Laatste nieuws